0 Kč
NÁKUPNÍ KOŠÍK
V košíku nemáte žádné produkty
Přejít do košíku

Zboží bylo přidáno do košíku

Obrázek článku s receptem

Tagliatelle al peperoncino s tuňákem a cherry rajčátky

Tento recept Vám zabere pár minut a výsledek je geniální. Těstoviny nezapomeňte uvařit al dente neboli "na skus".

Na 4 porce budete potřebovat:

  • 500g Tagliatelle
  • 2 x 120g tuňáka v olivovém oleji
  • 350g cherry rajčátek
  • 2 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • 5 lžic olivového oleje
  • hrst listů čerstvé bazalky
  • sůl a čerstvě mletý pepř

Postup:

  1. Cibuli oloupejte a pokrájejte na kostičky.
  2. V pánvi si rozehřejeme olivový olej, přidejte cibulku a nechte ji zesklovatět.
  3. Česnek taktéž oloupeme, pokrájíme ho na plátky a přidáme ho do pánve.
  4. Rajčátka rozpulte, bazalkové lístky hrubě nasekejte, tuňáka nechte odkapat a přidejte do pánve.
  5. Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem.
  6. Mezitím uvařte tagliatelle dle návodu v osolené vodě a přidejte kapku olivového oleje.
  7. Nakonec tagliatelle přidejte do pánve a vše promíchejte.
  8. Podávejte ozdobené lístky bazalky.